Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovo je NAJBOGATIJI PJEVAČ SRBIJE, CECA MU NIJE NI DO KOLJENA: Preko 30 kuća i stanova od NEKOLIKO MILIONA EURA, a tek kad vidite ostale – Alternativa

Učestala je pojava da srpski estradni umjetnici od svojih nastupa novac preusmjeravaju u privatne biznise kako bi ostvarili dodatne prihode, pa tako neki ulažu u muzičke studije, neki u ugostiteljske objekte dok neki u nekretnine.

Ceca i Saša Kovačević su svoj novac preusmjerili u muzičke studije kako bi zadovoljili svoje potrebe ali i potrebe svojih kolega i pri tome zaradili još veći novac, a pored muzičkog studija Saša ima i restoran.

Jedan od njih se ističe više od ostalih sa preko 30 stanova i kuća koje posjeduje a ima i neke vile koje same koštaju nekoliko miliona eura a njegovo ime je Goran Bregović frontmen grupe Bijelo dugme.

Lepa Lukić i Zorica Marković imaju u svom vlasništvu kafane, dok Haris Džinović ulaže u nekretnine sa svojom suprugom a Lena Kovačević je vlasnica jedne slastičarne.

Ali nisu svi sposobni da se upuste u neke biznise kao što je slučaj sa Marijom Šerifović koja je otvorila slastičarnu sa svojom majkom Vericom ali su bili primorani da je zatvore zbog lošeg poslovanja. Još neka od imena čiji su privatni biznisi propali su Milica Todorović sa svojim biznisom sa brzom hranom te Goga Sekulić i Slavica Ćukteraš sa svojim salonima ljepote.