Tokom svih ovih godina, muzičko takmičenje Zvezde Granda iznjedrile su veliki broj muzičkih zvijezda, te svima dokazali da na našim prostorima ima mnogo talentovanih osoba koje mogu imati svjetske karijere.

Na početku sezone javljaju se razne osobe, koje idu na audicije kako bi vidjeli da li će proći u prvi krug. Tada se žiri susreće sa raznim profilima ljudi, pa pored ovih talentiranih dolaze i oni koji i nisu baš za pohvalu. Kako vrijeme prolazi i krugovi se smanjuju, u takmičenju ostaju samo najbolji.

Prijavljuju se i osobe koje nemaju nikakvg talenta i oni očekuju mnogo od nastupa i nadaju se da će proći, a za njih mnogi kažu da se samo blamiraju i dozvoljavaju sebi da im se široke narodne mase ismijavaju.

Među njima se nalazi i Ivana koja dolazi iz Niša. Ona je svojim izgledom oduševila sve i mnogi su pomislili da će ovo biti fenomenalan nastup, ali zapravo je bilo upravo suprotno. Niko iz produkcije nije mogao ni vjerovati da postoji osoba sa ovakvim antitalentom za muziku.

Žiri je bio šokiran njenim nastupom, Aca Lukas se našalio da je Ivana možda uzela neke pečerku, oa se ovako ponaša. Nastup će ostati upamćen, ali ne posjeduje talenat zbog kojeg bi mogla da ide dalje.

Pogledajte kako je to izgledalo: