Svetlana Ceca Ražnatović svoju karijeru je započela kada je imala šesnaest godina. Ona je još kao dijete znala da će se baviti pjevanjem i jedino to ju je zanimalo i privlačilo pažnju. Od kako je snimila svoju pjesmu ”Cvetak zanovetak”, ona se maksimalno posvetila svojoj karijeri i pokušavala što više da napreduje i postane ono što je danas.

Njena prva pjesma postala je veliki hit, bila jako pjevana, a ujedno su svi saznali za mladu zvijezdu Cecu. Ona je polako počela da niže hitove jedan za drugim, zakazivala je nastupe, a pored toga su počele da pristižu i ponude za nastupe u inostranstvu.

Ceca je svoju ljubavnu bajku imala sa Arkanom, za kojeg se udala i dobili su dvoje djece. Pjevačica je uvijek veličala njihovu ljubav i govorila da se ovako nešto samo jednom dešava i da nikad više neće doživjeti čar ljubavi kao što je tada sa Arkanom. Međutim, on je ubijen prije dvadeset godina u hotelu Interkontinental i to na svirep način.

Ceca je tada naslijedila svo njegovo bigatstvo, milione, ali i vilu na Dedinju u kojoj i dan danas živi. Ona nikad nije zaboravila svoje rodno mjesto i odakle je započela svoju karijeru, pa je sada odlučila da uloži mnogo novca kako bi renovirali porodični dom.

Kuća je postala drugačija, da često vidimo prolaznike kako zastanu i posmatraju je. Šta vi mislite o postupku ove pjevačice, smatrate li da je uredu što je renovirala kuću iz rodnog mjesta?