Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovo je svekrva Prijovićke, a majka Filipa Živojinovića! Boba ju je mnogo volio: Prava je ljepotica, a Brena joj nije ni do koljena! – Alternativa

Rijetko ko je do sada spominjao prvu ženu Bobe Živojinovića, koji je napustio svoju suprugu i oženio se sa Lepom Brenom. Kako smo imali priliku da pročitamo u medijima, sve se odigralo 90-tih godina prošlog stoljeća, kada je Boba prevario svoju suprugu, a nakon toga je i ostavio , da bi nastavio ljubavnu romansu sa Brenom.

Ovo je izazvalo veliku bum u javnosti, obzirom da su oboje javne ličnosti i njihovi životi su bili na meti svih medija. Njegova bivša supruga je uzela zajedničkog sina Filipa i s njim se odselila u Ameriku, gdje je on kao dječak proveo djetinjstvo.

Ona se zove Zorica Desnica i kako navode osobe bliske ovoj porodici, ona je jako prijatna, fina i mirna osoba. U odličnim je odnosima sa cijelom porodicom, a naročito je interesantno da je dobra i sa Brenom, što možemo da zaključimo da je jako dobra i kvalitetna osoba.

Mnogi su se pitali kako ona izgleda i da li joj je ikada smetalo što njen sin sada provodi vrijeme sa maćehom. Iako su nekoliko puta novinari je kontaktirali i pokušali da saznaju istinu, ona nikada nije željela to da komentariše. Čak im dolazi u porodičnu kuću i s njima slavi praznike. Kako može bivšeg muža gledati u zagljaju druge žene!?


Postoji mnogo pitanja koje javnost zanima , ali očigledno da nikada nećemo biti u prilici da saznamo odgovore na njih. Mi ćemo i dalje da pratimo njihove živote i da vas izvještavamo o svemu!