Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovo je UBIJENI OTAC Ognjena Amidžića, na kog je ispaljeno 300 metaka: Voditelj podelio NIKAD VIĐENU fotku sa njim, kadar koji će vas RASPLAKATI! (FOTO) – Alternativa

Ognjen Amidžić je podijelio fotografiju iz svog djetinjstva sa ocem Zoranom!

Voditelj Ognjen Amidžić podijelio na svom Instagram profilu sa svojim prijateljima dosad neviđenu fotografiju sa svojim pokojnim ocem Zoranom Amidžićem. Naime, ova fotografija nastala je 1979. godine, kada je Ognjen imao samo četiri godine.

Na fotografiji se vidi cijela obitelj, Ognjen je u očevom naručju, a s druge strane majka drži Ognjenovu sestru. Razmljivo je da je voditelj rijetko pričao o svom djetinjstvu, a na društvenim mrežama slabo je dijeliio svoj privatni život i fotografije. No, fotografija je sve iznenadila jer su fanovi na njegovom Instagram profilu vidjeli Ognjenovo djetinjstvo.

Inače, Zoran je tragično stradao 1991. godine na Baniji u Hrvatskoj dok je s kolegama bio na novinarskoj misiji. U Zorana je ispaljeno više od 300 metaka, a do danas ubojica Ognjenova oca nije pronađen.

  • Malo iza ponoći na vrata nam je pokucala policija. Njih su nadređeni ovlastili da nam javljaju loše vijesti. Rekli su mi da mi je otac ubijen. Ognjen je imao 16 godina i morao je sam reći majci i sestri da mu je otac ubijen