Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ovo je UBIJENI OTAC Ognjena Amidžića na kojeg je ispaljeno 300 metaka: Amidžić podijelio NIKAD VIĐENU SLIKU SA OCEM, a svi će se RASPLAKATI! – Alternativa

Jedan od najpoznatijih voditelja na našim prostorima Ognjen Amidžić, prije nekoliko dana na svom Instagram profilu objavio je sliku svoje porodice kada je on bio dijete, a na njoj se vidi i njegov otac Zoran Amidžić. Slika je nastala davne 1979. godine, kada je Amidžić bio četverogodišnji dječak.

Ognjen se nalazi u očevom naručju, dok je njegova majka držala mlađu sestru.

Ovaj voditelj je jako rijetko govorio o svojoj porodici i odrastanju, pa ni na društvenim mrežama ni sada ne objavljuje neke fotografije iz privatnog života. Svi su se razniježili kada su vidjeli ovu sliku, jer znaju da voditelj nije neko ko olako postavlja slike iz života, a naročito ne iz djetinjstva.

Ognjenov otac Zoran stradao je 1991. godine u Hrvatskoj, tačnije u Banji, gdje je bio sa ostalim kolegama novinarima na radnom zadatku. Tada je u njegovo tijelo ispaljeno oko 300 metaka, a ni dan danas niko nije uspio da sazna koji je rzalig njegovog ubistva, kao ni ko je počinio ovo užasno ubistvo.

Voditelj je otkrio kako su mu tu noć ljudi pokucali na vrata u ponoć i saopštili mu za ubistvo oca, a on je tada imao samo 16. godina. Osjećao se užasno, a pogotovu jer je znao da mora za tu vijest reći mami i sestri.