Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

OVO NIJE MAJKA, OVO JE LUDAČA: Pogledajte šta je radila jadnom djetetu, u sred dana sa pivom u ruci! Gdje su socijalne službe Srbije? – Alternativa

Biti majka nije nimalo lako. Svi kažu da je to najljepša uloga u kojoj jedna žena može da se ostvari, i da svom djetetu pruži svu ljubav ovog svijeta. Ta uloga nije nimalo laka, čak je preteška, jer nosi sa sobom veliku odgovornost i brigu.

Sve majke kažu kako svoju djecu vole mnogo više nego što to čine muškarci, jer oni nikada ne pokazuju prema djeci dovoljno ljubavi i posvećenosti. Ali, svakako da ima i takvih slučajeva koji su za svaku pohvalu.

Majke nose bebu devet mjeseci u svom stomaku, i već tada bivaju mnogo povezane. Nakon toga i hrane sa sopstvenim mlijekom, koji povećava njihovu povezanost i oni postaju nerazdvojni. Naravno, ovo je riječ o uzornim majkama, iako nažalost imamo i drugih slučajeva.

Ova majka , o kojoj vam danas govorimo, iznenadila je i slobodno možemo reći šokirala sve, kada je izašla ovako sa svojim djetetom na ulicu. Naime, ona je držala svoje dijete na povodcu i šetala ga kao da je pas, a ne dijete.

Niko nije mogao da vjeruje svojim očima, da je jedna majka sposobna ovako da se ponaša prema djetetu. Tretira ga da je životinja, a ne ljudsko biće.

Šta vi mislite o ovome?