Neda Ukraden ubraja se u najpopularnije pjevačice na našim prostorima. Iako je sada već ušla u sedmu deceniju svg života, idalje joj mnogi mogu pozavidjeti na izgledu. Često za nju kažu da je tinejdžerka koja je počela ponovo da proživljava svoju mladost , te da joj je ovo druga prilika.

Iza sebe ima skladan porodični život, karijera na zavidnom nivou kakvu bi mnogi voljeli da imaju. Mnogi kada je pogledaju ističu da je u najboljim godinama, a do svog tijela i izgleda mnogo drži kako bi izgledalo što atraktivnije.

Iako mnogi za nju govore da je savršena i većina drugih žena mogu da joj pozavide na izgledu, prije nekoliko dana objavila je fotografiju na kojoj Neda pozira u bikiniju i svako je imao priliku da vidi njene nesavršenosti. Ljudi su počeli pisati razne komentare, a dosta njih je pisalo kako ovakve slike pjevačica ne bi trebala da objavljuje , jer ne pristaje njenim godinama.

Ne njenom tijrlu se itekako vide sve godine , jer nije kao kod mlađih koleginica tagenuto, nego mlitava i obješeno, što je u suštini sasvim normalno. Dovoljno je samo da pogledamo kako izgledaju druge žene u njenim godinama i sve će nam biti jasno, odnosno nećemo imati više nikakvih komentara!

Šta vi mislite da li je uredu da Neda objavljuje ovakve fotografije ili je ipak previše od nje, obzirom u kojim godinama je!?