Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

OVO NIKO NIJE SMIO VIDJETI: Baka, a u ovim godinama glumi da je djevojka! SKINULA SE NEDA UKRADEN, SVE JOJ ISPALO! – Alternativa

Na našem regionu svakako je jedna od najpoznatijih pjevačica Neda Ukraden koja je već zakoračila u sedmu deceniju. Mnoge njene kolege, ali i publika, ovoj pjevačici može da zavidi na fizičkom izgledu, jer mnogo ulaže u svoj izgled.

Neki kažu da ona proživljava svoju drugu mladost, ali i kako ne bi kada je ostvarena na svim poljima. Ima dobar posa, blistavu karijeru, a i njen porodični život je odličan. Iako Neda neće često da govori o svojoj porodici, ona pokušava svaki trenutak da iskoristi i bude s njima.

Ni ona nije krila da je imala do sada nekoliko estetskih operacija, što je i vidljivo na njenom tijelu. Obzirom na godine, svakako da je i bilo za očekivati da će se to desiti, ali u svakom slučaju mnogo ljudi joj zavidi na vitkom i lijepom tijelu. Često čujemo komentare da ni mlade njene koleginice nemaju ovako lijepo tijelo, kao što ga ima Neda.

Ona je prije nekoliko dana na svom instagram profilu objavila jednu fotografiju, na kojoj je u kupaćem kostimu. Iako ima nesavršenosti na tijelu, koje su itekako vidljive, to pjevačicu nije spriječilo da objavi ovu fotografiju. Ispod su počeli da se pojavljuju razni komentari, kako pozitivni , tako i negativni. Neki su pisali kako pjevačica izgleda ‘božanstveno’, ‘savršena si Nedo’, a bilo je i ovakvih ‘stidi se svojih godina, mogla si gola da se slikaš i objaviš’.

Obzirom na godine kod pjevačice se na tijelu vidi da nije zategnuto, kao kada je bila mlada, ali moramo priznati da je to normalno i da izgleda mnogo bolje od pola svojih vršnjakinja.