Popularna pjevačica Neda Ukraden iz dana u dan iznenađuje sve svojim ponašanjem. Iako je ušla u sedmu deceniju , ona idalje važi za jednu od popularnijih pjevačica na našim prostorima. Mnogi joj zavide na fizičkom izgledu i navode da dobro izgleda za svoje godine.

Neki kažu da izgleda kao tinejdžerka, a ona je u nekoliko navrata istakla da sada živi svoju drugu mladost, a kako i ne bi kada ima ispunjen i dobar porodični život, a osim toga i zavidnu karijeru, koja joj omogućava lagodan život.

Iako su mnogi mislili kako izgleda savršeno i zategnuto, jer tako se predstavlja dok dolazi u emisije na gostovanje, a pored toga i tokom snimanja spotova dobro joj fotošopiraju tijelo. Sve to je palo u vodu sada kada se pojavila njena fotografija na kojoj se vidi njeno tijelo, koje je daleko do savršenosti kakvom se predstavljalo.

Svi koji su vidjeli fotografiju prokomentarisali su kako se na njenom tijelu jasno vidi koliko ima godina, te da više nije zategnuto kakvo je kod mladih djevojaka. Kada malo blje razmislimo to je normalno obzirom da je ušla u sedmu deceniju.

Štra vi mislite da li je uredu da jedna žena koja se nalazi u ovim godinama, ovako se ponaša ili joj je to oprošteno obzirom da je poznata ličnost??

Pišite nam svoje mišljenje u komentare!