Ana Brnabić je premijerka u Srbiji već drugi mandat zahvaljujući tome što predsjednik države Aleksandar Vučić u nju ima ogromno povjerenje što i ne čudi obzirom da mu je slijepo odana.

Kada se po prvi put pojavila na političkoj sceni nije imala ničiju podršku jer su njene stranačke kolege smatrale da ona nema iskustva koje je potrebno za ovako važnu funkciju a građanima, posebno onim tradicionalnim je smetala činjenica da se predsjednica vlade javno deklarisala kao pripadnik LGBTQ populacije.

Ipak treba biti realan pa reći da se ona poprilično dobro snašla na ovako odgovornoj funkciji u prilično teškim i izazovnim vremenima u kojima smo imali i pandemiju korona virusa a zatim i ekonomsku krizu zbog rata u Ukrajini koji i dalje traje a da ne pominjemo situaciju sa Kosovom i stalne mučne pregovore i pritiske međunarodne zajednice. Kada je u pitanju njen privatni život Ana je u vezi sa svojom partnerkom Milicom Đurčić već 15 godina i imaju i sina Igora a kada god se zajedno pojave u javnosti na nekom kulturnom događaju Milica sve zasjeni svojom ljepotom i stajlingom.

Kada je u pitanju stajling premijerke ona se uvijek pojavljuje u odijelima i mnogi bi željeli da vide kako ona izgleda u suknji ali su male šanse da se to desi bar u javnosti. Na društvenim mrežama već godinama kruži jedna fotka premijerke u kupaćem kostimu koja je nastala tokom njenog odmora u Hrvatskoj u kojoj njena porodica ima nekretninu na moru. Ona je tada imala i nešto dužu kosu i sve u svemu je izgledala dosta ženstvenije.