Ognjen Amidžić je jedan od definitivno najpoznatijih televizijskih voditelja na našim prostorima. Iako se stalno govori o njemu i otkrivaju razne stvari iz njegovog života, sada se govori da je došao kraj njegovom braku.

Naime, on je bio u ljubavnoj vezi sa Danijelom Dimitrovskom koja je trajala jedanaest godina, a prije sedam godina su svoju ljubav krunisali brakom. Ubrzo su dobili i plod svoje ljubavi, sina Matiju, te svi zajedno živjeli u luksuznom stanu u Beogradu.

Oni su stan uradili po svojim željama, a jednom je za televizijsku emisiju otvorio i vrata svog doma. Ujedno ovaj bračni par je objavljivao slike iz svog doma, pa smo mogli vidjeti kako on izgleda.

U stanu najviše preferira bijela boja, dok su minimalistički detalji napravljeni u crnoj, bijeloj ili crvenoj boji. Oni su posebno vodili računa o odabiru detalja, kako bi njihov dom izgleda toplo i nježno. Voditelj je često govorio o svom porodičnom životu, da uživaju dok zajedno provode vrijeme, pa su se mnogi iznenadili i slobodno smijemo reći šokirali, kada su saznali za vijest da je došlo do njihovog razvoda!

Kako je vama izgledao Ognjen sa suprugom? Jeste li saznali koji je razlog njihovog razvoda? Pišite nam u komentare!