Definitivno jedna od najpoznatijih pjevačica na našim prostorima jeste Ana Bekuta koja je već godinama u medijima i o njoj se pišu razne stvari. Iako uvijek nije sve tako lijepo i bajno, Ana se nikada nije žalila na loše novinske članke, nego je svjesna težine koju nosi njen posao.

I sama je svjesna da je dovoljan samo jedan njen pogrešan korak, kako bi se o njoj počelo nešto pisati, a uglavnom je riječ o negtivnim i lošim novinskim člancima. Ali ona se nekada našali i kaže kako je i loša reklama, njoj zapravo dobra, jer ipak se o njoj govori.

Iako je njen život serviran na tacni i zna se gotovo sve o njoj, veoma mali broj je upoznat sa njenom pravom životnom pričom koja je jako teška. Mi ćemo vam sada otkriti samo nešto od toga. Ona je kao maloljetna osoba ostala u drugom stanju. Dijete je rodila, a obzirom da nije mogla brinuti se o njemu dala ga je u dom za nezbrinutu djecu. Tada je počela mnogo da radi, kako bi mogla zaraditi mnogo novca.

Nije željela zauvijek da ostavi svoje dijete, nego kada je skupila novac i bila u mogućnosti da se brine o njemu, uzela ga je iz doma i počela odgajati. Iako je težak život iza nje, ona je ipak uvijek nasmijana i odiše pozitivnom energijom. Nikada je nismo mogli vidjeti da je kukala zbog nečega.

Iznad možete da vidite njen novi izgled, nakon što je izašla iz salona ljepote. Mnogi su istakli kako je sada pretjerala sa zatezanjem lica i da nije trebala ovoliko zube da izbijeli, ali ona je željela da bude zadovoljna sa svojim izgledom.

Šta vi mislite, da li je pretjerala?