Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

PA NIJE VALJDA…CECA RAŽNATOVIĆ MORALA HITNO NA OPERACIJU: Bolovi je sastavili, doktori je odmah odveli POD NOŽ! (FOTO) – Alternativa

Pjevačica Ceca Ražnatović jedna je od najpopularnijih pjevačica u regionu. Ona i njezina obitelj već su 25 godina medijska lica i jednostavno znaju kako biti zapaženi pa su uvijek u središtu pozornosti.

Sigurni smo da vam je svima poznat njen razlaz s 9 godina mlađim Bogdanom, nakon čega je pjevačica s prijateljima otputovala na Maldive, gdje je često dijelila fotografije i video snimke.

O svojim problemima nije javno govorila, no javnost je uspjela doznati za njezine zdravstvene probleme zbog kojih je bila operirana.

Ipak, pjevačica je jednom pretrpjela ozljedu kralježnice, što je ignorirala i nastavila živjeti normalnim životom. Godine 2013. otišla je kod plastičnog kirurga koji joj je korigirao grudi i ugradio dodatne implantate za podupiranje kralježnice. Nakon toga više puta je isticala da je operaciju povećanja grudi učinila ne samo zbog ljepote, već i zbog zdravlja.

Dodatno, otkrila je da su je obitelj i posao u to vrijeme podržavali i psihički jačali.