Ovaj popularni bračni par je vlasnik nekoliko nekretnina po cijeloj zemlji, a imaju i vilu u Opatiji, gdje vole ići provesti slobodno vrijeme. Sada su odlučili da odu na jedan duži odmor, kako bi dok su topli ljetni dani napunili baterije i pripremili se za novu sezonu, koja počinje ponovo u septembru.

Kada im je dosta svega i zaista potreban odmor, oni se zapute u Opatiju, a naročito im je tamo lijepo tokom ljeta, gdje znaju i cijeli mjesec provesti. Suzana nam je otkrila kako su već spakovali kofere i idu u Opatiju, ali da će nakon toga da posjete i nekoliko lokacija u Italiji, iako još uvijek nisu tačno odredili gdje će ići.

Jedno je sigurno, a to je da im je neophodan odmor , jer više nemaju snage da rade niti jedan dan. Suzana je istakla kako se u njihovom domu osjeti sva ta napetost i umor, jer svaki dan su toliko opterećeni i rade, kako bi osigurali sebe sve i živjeli život kakav su zamišljali.

Znamo da su Zvezde Granda jako gledane i da se mora mnogo vremena posvetiti kako bi to izgledalo dobro i interesantno publici. Iz sezone u sezonu oni su uspjeli da obore sve rekorde gledanosti, tako da ne sumnjamo u njih ni u narednim godinama.

Ubijeđeni smo da će mediji pratiti ovaj bračni par u stopu, kako bi saznali gdje se sve kreću i šta rade. Mi im želimo da se lijepo odmore i napune bakterije za narednu seznu najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu.