Ne postoji niti jedna osoba na našim prostorima, koja nije upoznata sa ovom pričom, odnosno da Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša imaju sukob koji traje već dvadeset godina. O njihovom ratu već smo nekoliko puta pisali, a često i čitali vaše komentare, gdje se svi slažu da je vrijeme da ovaj rat prestane.

One su sve ove godine po sudovima i tuže jedna drugu, a onda i uzimaju milionske odštete, što ponovo dovodi do novog tužakanja.

Karleuša je poznata kao neko bez dlake na jeziku i reći će baš ono što misli. Tako je uvijek govorila da je Cecin bivši suprug Željko Ražnatović, mnogima poznatiji kao Arkan, ratni zločinac i profiter, ali i kriminalac velikih razmjera.

Jelena je godinama bila član muzičkog takmičenja Zvezde Granda, gdje je govorila kandidatima da ne trebaju birati Cecine pjesme, jer su jako loše, te bi im davala zbog toga loše ocjene ili ih ne bi puštala da prođu u sljedeći krug. Samo je jednom prilikom, kada je jedna kandidatkinja zapjevala pjesmu ”Ljubav fatalna” , Karleuša se digla na noga i zapjevala.

Od tada su počele spekulacije da je možda došao kraj njihovom ratu i da su se sada pomirile, ali da nisu željele o tome javno govoriti.

Međutim, samo nekoliko dana kasnije, obje su bile na sudu, što je značilo da kraj još uvijek nije došao.