Pazite se kuda hodite, ovo je najopasniji Bosanac kojeg traži cijeli svijet: Kuku vam lele ako se nađete s njim u mraku, EVO i zbog čega – Alternativa

Pazite se kuda hodite, ovo je najopasniji Bosanac kojeg traži cijeli svijet: Kuku vam lele ako se nađete s njim u mraku, EVO i zbog čega

Svi možemo da vidimo na temelju raznih dnevnih vijesti koje čujemo a koje i čitamo u raznim medijima i portalima da cijela sigurnosna situacija na cijelom svijetu nije dobra i da se naravno već odavno proširilo na naše vatreno područje Balkana koje je uvijek kao do sada na udaru a koje je posebno osjetljivo sa raznim ispadima velike sile i velikog nasilja. Ovdje utočište jako često traže osobe koje su do sada imali probleme sa zakonom.

Terorizam je jako porasta u cijelom svijet a strah o različitim terorističkim napadima stalno raste a a to je posebno primjetno u nekim ruralnim sredinama a ljudi se sada jako loše i nesigurno osjećaju u svojoj kući. Nigdje više nema mjesta da ste sigurno jer je sve oko nas u znaku vehabija koji polako zauzimaju svijet. Više se ne može znati gdje je opasnot pa čak ni neki obični koncert ni ti zabava više nisu obični i ne zna se kada možete da naletite na teroriste.

Državljanin Bosne i Hercegovine po imenu Alija Keserović koji sada ima samo 23 godine i za kojim je sada propisana Interpolova crvena potjernica koja je povezana za terorizam i Islamsku državu koja se propagira nekoliko zadnjih godina. Sada je sam svjestan da je došao u ćoroskak. On je rođen u Bužimu a sada ga sud Bosne i Hercegovine traži.

Prije dvije godine Keserović se tada pojavio u filmu koji je bio propagandnog karaktera pod nazivom “Struktura kalifata”, a to je film bio od Islamske države u kojom se teroristička organizacija hvali svojim uspjehom širom cijelog svijeta i to govore na sav glas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *