Naime kćerka bivšeg predsjednika Srbije Slobodana Miloševića koji je osuđen kao ratni zločinac preminuo je u Hagu prije 17 godina,a Marija Milošević već dugo živi u Crnoj Gori i vodi veoma povučen život.

Njena majka Mira je sa sinom Markom nakon muževog pada odselila u Rusiju u kojoj je preminula prije 4 godine a za Slobinog nasljednika se priča da ima veoma jake veze sa ruskom mafijom a činni se da ni sa sestrom nije u nekom bliskom kontaktu.Marija koja u Crnoj Gori živi od 2001. godine jako rijetko napušta svoju kuću a njene komšije kažu da us roletne na prozorima po cijeli dan spuštene.

Marija se ne druži ni sa kim a i rođake je znala vratiti sa kapije bez da ih je pustila u kuću,navodno sa njom živi njen partner i još dvojica mladića koji pomažu oko održavanje kuće a ona izbjegava da izađe u dvorište da je ne bi ko slučajno uslikao. Međutim Marija je napravila izuzetak sa novinarkom Azrom Redžić koju je primila u svoj dom i sa kojom je razgovarala.

Ona je novinarku primila u dnevni boravak u kojem se nalazi namještaj veselih boja a na zidvoima se nalaze umjetniče slike. U oči upadaju i fotke njenog oca koje se nalaze raspoređene po cijeloj sobi. Marija je tada novinarki rekla kako je odrasla u sretnoj porodici i kako je ponosna na svoje roditelje i da ih ne bi mijenjala kada bi mogla ponovo da bira. Marija je rekla i da je Srbiju napustila istog momenta kada je saznala da su njenog oca izručili u Hag i neko je vrijeme lutala po Crnoj Gori a onda je došla na Cetinje i tu sada živi.