Za njega se kaže da je jedan od najkontroverznijih članova žirija, koje možemo da vidimo tokom takmičenja Zvezde Granda. On je od početka svoje karijere razlikovao se od drugih, i za njega kažu da je poseban.

Javnost je ostala šokirana, kada je prilikom jednom prilikom tokom izvođenja predstave ”Sex bomb”, Đorđe skinuo gaće i publici pokazao svoju stražnjicu. Od tada se od njega može svašta da očekuje i publika je shvatila o kakvom tipu osobe se radi.

U posljednjih nekoliko dana o Đorđu se ponovo dosta govori, nakon što se pojavila jedna njegova fotografija na društvenoj mreži Instagram. Naime, na toj slici vidimo da je pjevač u bolničkom krevetu i priključen na aparate. Svi njegovi fanovi su ostali u šoku i bili jako zabrinuti za njegovo zdravlje.

Tek kasnije je dodao i opis, da mu je zapravo potrebna rehabilitacija i da je ovo čak treći tretman na koji je otišao, a očigledno će morati da ide na još nekoliko. Dosta ljudi je pomislilo kako se radi o nekom težem zdravstvenom problemu ili da je imao problema sa virusom koji je pogodio svijet, ali na svu sreću pjevaču nije ništa.

Šta vi imate da kažete na ovaj postupak Đorđa? Mislite li da je uredu što ovako bespotrebno zabrine svoje fanove?