Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Pjevač ispričao kako ga je zlostavljala žena: ”Djeca su plakala dok me tukla..” A on joj posvetio najljepše pjesme! – Alternativa

Al Dino je jedan od poznatijih pjevača sa bosanskohercegovačke javne scene koji u svojoj karijeri ima nekoliko balade koje su zaista jako pjevane. Neke od najpoznatijih su ”I sad me po tebi poznaju”, kao i ”Kopriva”. Ali, uvijek se trudio da sakrije svoj privatni život, tako da se o njemu ne zna baš mnogo.

U braku sa Arduanom Pribinjom- Kurić bio je dugo godina i iz njihove ljubavi rođena su dva sina. Pjevač je u nekoliko navrata otkrio kako je tokom ovih godina trpio fizičko i psihičko nasilje od strane svoje supruge.

”Tu noć sam sinove doveo kod Arduane. Ono što je uzrokovalo najveći problem jeste kada Harun nije htio da ide kod nje a trebao je da ide preko vikenda. Najprije smo počeli da se svađamo, da bi to poslije preraslo i u fizičko maltretiraje. Arduana je počela da me vuče za kosu i udara, nikada se nije toliko nasilno ponašala. Slobodno za to smijem reći da me je ubila kao vola u kupusu. Najgore mi je što su sinovi bili tu cijelo vrijeme i posmatrali tu situaciju.”- ispričao je pjevač.

”Nisam tako vaspitan, niti bi ikada mogao da nasrnem fizički na ženu. Kada je počela da me udara, nisam se branio, a nisam ni pomišljao da ja nju počnem udarati. Molio sam je cijelo vrijeme da prestane, ne mora zbog mene, nego zbog djece koja gledaju i vrište. Ubija me bol u grudima kada se samo sjetim kako su oni nepomično stajali i gledali.

Ovo će im ostati velika trauma iz djetinjstva. Jako me plaši da neće uticati na njihovo psihičko zdravlje.