Već nekoliko godina Mile Kitić i Marta Savić su u braku, a dosta puta smo i sami imali priliku da vidimo neke od njihovih prepirki i svađa, što je i sasvim normalno obzirom da su oboje poznate ličnosti i imaju veliki broj ljudi koji ih prate, ali i žele biti u njihovom prisustvu!

Mnogo puta njihov brak je bio meta interesovanja ljudi. Spekulisalo se da li se svađaju, kako izgleda njihov brak, da li je Mile nekada prevario Martu, te li se bračni par razvodi! U medijima smo mogli da pročitamo razne natpise, mnogi od njih su bili i neistiniti, ali svakako da je medijima najbitnije da budu čitani.

Mile je jedan od onih osoba koja ne voli mnogo da govori o svom privatnom životu i pokušava što više da drži u privatnosti. Tokom gostovanja u jednoj emisiji voditeljica ga je upitala šta je to što ga je privuklo kod Marte, na šta je on odgovori kako je uvijek bila drugačija od ostalih žena. Bila je nekako povučena i mirna, zbog čega je on pomislio kako je ona prava i da je ona ta žena koju mora oženiti.

Uvijek mu je bila najveća podrška u životu, pomagala mu kroz karijeru i predstavljala pravi oslonac u životu. Iako je i on pokušavao sve to da bude njoj, priznao je kako Marta ima mnogo veći uticaj neko on. Istakao je i kako imaju otvoreni brak, gdje može svako da radi šta želi, a ne da bude ograničen i da moraju se pravdati za svakuu sitnicu.

Upravo taj otvoreni brak pomogao im je da opstanu sve ove godine, jer sloboda je jako bitna za sve, naročito kada je u pitanju brak estradnih ličnosti, priznao je Mile.