Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

PLIVA U MILIONIMA, A MAJCI NE DA NI DINAR! Stara majka otvorila vrata trošne kuće u kojoj je Viki odrasla! – Alternativa

Viki Miljković je dugi niz godina na našoj javnoj sceni i neko ko je ostvario dosta hitova u svojoj karijeri. Dok je pravila karijeru , donosila je razne odluke, koje nekada možda i nisu bile dobre po nju, ali ona nikada nije odustajala od svog cilja.

Skoro je jednoj televizijskoj ekipi dozvolil a da snimaju njenu rodnu kuću, koje je to njeno rodno mjesto, ali je ujedno pokazala i kako izgleda njena majka. Njena majka zove se Zorka, a brat je Vladica. Do sada se nisi eksponirali u javnosti i niko nije znao kako oni izgledaju, jer je Viki sve ove godine pokušavala da ih drži što dalje od objektiva kamera i tako sačuva privatnost svoje porodice.

Njena majka je ljubazno primila cijelu televizijsku ekipu, ugostila ih, iznijela kafu, sok i kolače, te istakla kako joj je ponekad bilo teško da čita po novinama razne negativne komentare o svojoj kćerci, jer iako je ona poznata i javna ličnost, ne bi trebala da doživljava toliko osudu javnosti, bez obzira o kojoj temi da se radi.

Priznala je i da redovno prati muzičko takmičenje Zvezde Granda i da joj je tada zaista teško , kada se njena kćerka svađa sa drugim članovima žirija i kada je oni napadaju. Misli kako su nepravedni prema njoj i gledaju i prate svaku njenu riječ, dok oni pričaju šta god požele.

Njena majka sada živi u trošnoj kućici, a svi znaju da se Viki počela baviti prodajom nekretnina. Skoro je postala i milionerka, pa su mnogi ljuti na nju što i majci nije poklonila neku luksuznu kuću.