Viki Miljković je jedna od pjevačica koja je dugo godina na estradi, a tokom svoje karijere donosila je razne odluke koje su nekada bile dobre za nju, a nekada baš i ne. Ona je jednom prilikom tokom gostovanja u emisiji, željela svima da pokaže svoje rodno mjesto, staru majku, ali i kako izgleda njihova porodična kuća u kojoj je Viki odrasla.

Njena majka zove se Zorka, a brat je Vladica. Do sada niko nije imao priliku da vidi kako njena porodica izgleda, jer se Viki trudila svih ovih godina da ih drži daleko od javnog života i očuva njihovu privatnost.

Njena majka je tom prilikom bila iskrena i rekla kako se znalo dešavati da pročita neki ružan i negativan natpis o svojoj kćerci i da joj je znalo to zasmetati. Često je znala i zaplakati zbog nekih napisanih riječi. Otkrila nam je da nije voljela gledati ni muzičko takmičenje ”Zvezde Granda”, jer su Viki tu često napadali drugi članovi žirija.

Njena majka je jako skromna žena, a iako njena kćerka sad ima mnogo novca, ona idalje živi u staroj i trošnoj kućici. Viki je u posljednjih nekoliko godina počela da se bavi i nekretninama, pa je tako zaradila i nekoliko miliona. Dokazala je da joj i taj posao dobro ide.

Šta mislite da li je ova pjevačica trebala da obezbejdi i svojoj porodici stambeno pitanje ili samo da osigura sebe?