Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Pokušala da sakrije, ali nije uspjela: Pogledajte kako je Jovana Joksimović prije 17 godina izgledala: Veliki i razmaknuti zubi, velik nos, nije imala obrve! – Alternativa

Jedna od popularnijih voditeljica na našim prostorima jeste i Jovana Joksimović, koja je godinama unazad gradila svoju karijeru i pokušala na kulturan i pravičan način da uspije u svom poslu.

Iako je supruga poznatog pjevača Željka Joksimovića, koji joj je mogao biti od velike koristi u ovom poslu, ona nije nikada pokušala da a taj način izgradi svoju karijeru. Željela je isključivo svojim radom da se popne na najviši vrh. Ona i Željko su već nekoliko godina u braku i svoju ljubav su krunisali sa dvoje predivne djece.

Kada nekoga upitamo ko im je naljepša voditeljica, većina njih će navesti Jovanu Joksimović iz razloga što izgleda prirodno i što na sebi nije radila nikakve korekcije. Ali , znamo da gotovo svaka javna ličnost je uradila barem nešto.

U posljednje vrijeme se na društvenim mrežama pojavljuje fotografija čuvene voditeljice , odnosno kako je izgleda prije sedamnaest godina. Na osnovu toga možemo zaključiti da je ona uradila neke korekcije na licu, ali da one nisu prevelike, jer je zadržala prirodni izgled.

Šta vi mislite o estetskih korekcijama koje u današnje vrijeme gotovo svaka osoba radi!? Svoje mišljenje pišite nam u komentare!