Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

POMOZITE MI! Traži 50-tu ženu za vezu i brak! ”Kao bik sam u krevetu, mogu 15 puta na dan! Mršave i stare žene nek se ne javljaju!” – Alternativa

Tatib Seferović iz Zenice u potrazi je za pedesetom suprugom. Kako nam je otkrio prvi put se oženio sa jedanaest godina, počeo je da putuje po cijelom svijetu, bavio se raznim poslovima, a ima i oko pedesetero djece.

”Prvi put sam se oženio sa jedanaest godina. Prvo dijete sam dobio kada sam imao trinaest, a do sada sam u životu ima 49 žena, 50 djece i čak 250 unučadi. Kada sam se oženio išao sam u drugi razred osnovne škole. Kada samo kažete 50, pomislite velik broj, a ja sam toliko djece napravio. Sada tražim još jednu ženu. Zadnja žena mi je preminula i još uvijek je žalim. Svaku ženu sa kojom sam bio i volio sam je. Zaljubim se brzo, ali isto tako se brzo i odljubim.”- rekao je Tatib.

Bavio se sportom, boksom ali je često znao i da zasvira harmoniku. Jedno vrijeme je radio i kao taksista, po cijelom svijetu putovao i pravio djecu na svim kontinentima.

”Svako po Evropi zna za mene, jer imam djecu skoro svugdje. Moj život je sasvim normalan, ne pušim, ne pijem. Nekada sam znao u braku da budem nekoliko dana, dešavalo se i po nekoliko mjeseci, a mogu biti i godinama. Najbitniji mi se se*s. Za jednu noć mogu da budem sa ženom čak 15 puta, a moji sinovi dva puta i to je to. Ženama je bitno kakav si u krevetu, ali s njima moraš i otvoreno da razgovaraš. Probaj sa svojom ženom da nespavaš barem deset dana, pa ćeš i sam vidjeti kako će početi da se ponaša.”

”Znam za 30 djece gdje se nalaza i čime se bave, a za stale ne znam. Teško mi je sve to popamtiti. Skoro me zaustavio jedan policajac i tražio prometnu. Ja mu dao, a on stao i zagledao se u nju. Da bi mi na kraju rekao da sam njegov otac.”