Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Ponaša se kao da je mlada, a na njoj se sve objesilo! Sada je skinula sve sa sebe i objavila fotografiju! Pogledajte.. – Alternativa

Neda Ukraden ubraja se u najpopularnije pjevačice na našim prostorima , i već je nekoliko decenija na našoj javnoj sceni. Često je imala razne skandale koji su je pratili i o njoj se mnogo pisalo, ali ovo što sada radi niko nije očekivao.

Naročito je publika iznenađena što je promijenila svoje ponašanje u stare dane, a dok je bila mlađa radila je sve kako treba i gradila svoju karijeru.Uradilla je do sada nekolik estetskih operacija i zatezaje lica kako bi izgledala što mlađe, bez bora na licu.

Nekada možemo da čujemo kako je svi ogovaraju, govoreći kako je umislila da je tinejdžerka i da u starim danima želi da proživljava svoju mladost. Ona se može pohvaliti dobrom karijerom, ali isto tako i odličnim porodičnim životom, na koji joj mnogi mogu pozavidjeti.

Kada je gledamo na slikama ili preko malih ekrana rekli bismo kako lijepo izgleda i mladoliko, ali sve je uredu dok je neko slučajno ne slika i ne objavi njenu sliku, jer tada nisu upotrebljavali fotošop i izgleda baš onako kakva je i uživo. Slika koja se pojavila na društvenim mrežama pokazuje da njeno tijelo nije savršeno kakvim ga predstavlja i da ima mnogo nepravilnosti.

Ispod sliike se pojavilo mnogo negativnih komentara ,a želimo da čujemo i šta vi mislite o ovakvom oblačenju ove pjevačice.