Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

POPULARNI BAJA KRIJE ŽENU KAO ZMIJA NOGE, EVO JE! RODILA MU DVOJE DECE, KIPI NA SVE STRANE, MA SVI JE ZNATE…(FOTO – Alternativa

Nedeljko Bajić Baja rođen je u Šipovu, malom mjestu koje se nalazi nedaleko od Jajca. Odrastao je u siromašnoj obitelji s majkomi, a bio je jedno od 5 djece, dvije sestre i tri brata dok je u ranom djetinjstvu ostao bez oca. Početkom 1990-ih seli se u Srbiju, nakratko u Zrenjanin, ali u Novom Sadu je ostao do 1999. gdje 1992. izdaje svoj prvi album. 1995. počeo je sarađivati sa Novicom Uroševićem. a potom 1999. odlazi u Beograd. Prekretnicu u karijeri doživio je gostovanjem na TV Pink. Trenutno živi u Austriji.

O privatnom životu naše estradne zvijezde Nedjeljka Bajića Baje malo se zna, iako je na pozornici već više od 20 godina. Inače, Baja je veliki obožavatelj publike, posebno među ženama, zbog čega mnoge zanima tko mu je supruga, a on s njom nikada nije bio u javnosti.

Supruga mu je Sanja, djevojka u spotu za njegovu pjesmu “Mokra do koze” koja govori o modnom stvaralaštvu. Njih dvoje su izlazili nekoliko puta, a zatim se vjenčali. Danas imaju dvoje djece i rijetko se viđaju u javnosti. Imaju svoj mali svijet u kojem su jedni drugima velika podrška.