Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

POSLIJE 40 GODINA OTKRIVENA VELIKA TAJNA: On je otac sina Ane Bekute sa kojim je rodila u 17-toj godini, pa ga ostavila u domu za nezbrinutu djecu! – Alternativa

Svi na ovim prostorima znaju za Anu Bekutu, koliko je ona izvrstan pjevač sa nevjerovatnim vokalnim sposobnostima. Iza sebe je napravila uspješnu karijeru kakvu bi mnogi poželjeli da imaju, a ima i mnoštvo hitova koji su svakodnevno vrte po društvenim mrežama.

Ali, ona iza sebe nema baš lijepu prošlost, jer je sa sedamnaest godina ostala u drugom stanju i rodila dječaka kojeg je morala da ostavi u domu za nezbrinutu djecu. Nije imala dovoljno novca i nije bila u dobroj finansijskoj situaciji, pa ujedno nije mogla ni da se brine za svog sina.

Igor, Anin sin, se također, nekoliko puta oglašavao po ovoj temi, te je uvijek govorio kako svojoj majci ništa ne zamjera, jer je uradila ono što je morala. Bitno je napomenuti da je Ana čim je stala malo na noge i zaradila nešto novca, odlučila da uzme svog sina iz doma i brine se o njemu.

Jedan izvor blizak ovoj porodici, rekao nam je kako je Ana u tim trenucima imala jako dobrog emotivnog partnera, koji je htio da joj pomogne i da dijete odrasta uz roditelje, ali navodno njegova porodica je bil protiv toga i nisu željeli da prihvate Anu.

Koliko god se on trudio toko života da pomaže Ani, to nije bilo dovoljno i onoliko koliko je i ona zaslužila, ali i njihov sin Igor.