Iako se vrlo malo govori o ovom problemu, vrijeme je da se tome posveti pažnja, a u pitanju je korištenje lijekova za potenciju i to prvenstveno kod mlađih osoba. Iz tog razloga, sada se oglasio i doktor urolog Aleksandar Milošević, koji je htio da upozna omladinu o ovom problemu.

Prema njegovim riječima, ovaj problem postoji odavno među mladim ljudima, ali da može lako s njim da se izađe na kraju, naravno ukoliko se koriste adekvatni lijekovi.

Doktor je priznao kako veliki broj ljudi koristi upravo lijekove za potenciju, a ujedno imaju i problem sa srcem, zbog čega dodatno ugrožavaju svoje zdravlje. Osim toga, veliki uticaj ostavlja i na psihičko zdravlje osobe.

Iskoristio je priliku da kaže kako u svemu ovome najviše pohvala ima za Jelenu Karleušu, koja se bavi ovim problemom i upozorava omladinu da ne koriste nedozvoljene supstance, naročito kako bi imali što bolje odnose sa svojim partnerima. Dodao je i kako je Ceca Ražnatović najbolji primjer da upotreba nedozvoljenih supstanci može loše da se odrazi na mladu osobu.

Šta vi mislite o ovome? Imate li neko iskustvo ili neko vaš blizak?

Pišite nam u kmentare!