Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Potresna ispovijest Zlate Petrović: ”ABORTIRALA SAM BEZ ANESTEZIJE, DIJETE JE MALTENE BILO ŽIVO!” – Alternativa

Pjevačica Zlata Petrović je doživjela emotivni slom, nakon što je pred kamerama počela da priča o najemotivijim događaju u svom životu i koliko je to učinka imalo na nju.

”Nikad u životu nisam imala neki spisak želja, pa da mi život ide po tome. Kada sam se rodila dobila sam tu neku jačinu. Iako nisam mala žena, imam snagu koja me drži, da se nekada zaista zapitam odkud mi dolazi ta tolika snaga. Vremenom sam shvatila da ovaj život nije nimalo lak.

Najmanje sam znala plakati zbog situacije u kojoj se nalazim, ili ako mi bude teško. Uglavnom sam plakala zbog roditelja, kada sam ih izgubila, i često sam plakala za svojim muževima, kada bi se razvodili. Nikada ne mogu tu bol da upoređujem sa nečim drugim, jer je zaista ogromna. Koliko god da se smijete, razvod ne može da ne ostavi učinak na vas, u nekom trenutku morate da ga otplačete.

Svima bih poželjela da imaju djetinjstvo kao ja. Iako nemate mnogo, opet se borite da ostvarite što više i da uspijete u životu. Mama je pjevala, i dobro zarađivala, ali je voljela i da se kocka. Obzriom da je nije bilo često mnogo mi je nedostajala majka i falila mi je, falila mi je njena ljubav. Kada sam trebala da se udam, nisam bila za to, ali takav je bio običaj u selu da se udaš, pa nije bitno je li ga poznaješ ili ne.

Kada su mi rekli da se udajem, plakala sam na sav glas, ali oni su rekli da moramo tako. Majka mi je rekla kako je moj izabranik iz dobre porodice i da imaju lijepo domaćinstvo. Sa 15 godina su me udali. Ubrzo sam pobjegla od njega, bila sam trudna i to u četvrti mjesec. Otišla sam u Beograd da abortiram, bez anestezije. Nikad neću zaboraviti taj dan i grijeh koji sam počinila. To dijete je bilo maltene živo, a ja sam poslije operacije odmah otišla u kafanu da pjeva.”- ispričala nam je Zlata.