Andrija Milošević i Aleksandra Tomić u izjavama za javnost potvrdili su da je došlo do konačnog razlaza. Ipak, da se ne radi o razlazu između njih dvoje bilo je jasno već nakon prvih rečenica, već da se radi o nekim poslovnim razlazima, a sve su objavili na društvenim mrežama na kojima su oboje veoma aktivni, te su sve svoje pratioce ostavili bez komentara. Poznati glumac Andrija Milošević i njegova partnerka Aleksandra Tomić, prekinuli su saradnju sa opštinom Čukarica, kojoj su plaćali zakup za prostor bivšeg bioskopa Šumadija, i tu su otvorili “Teatar na brdu”. Kao su neki mediji naveli, u opštini smatraju da postoje neka sporna pitanja u vezi poslovanja teatra, te nisu željeli sa njima da obnove ugovor, mada je poznato da je ovaj par uložio velika sredstva u uređenje teatra, a postoji i velika zainteresovanost javnosti da se ovaj projekat nastavi

Mnogi njihovi fanovi su veoma tužni i razočarani zbog ovakvog razvoja situacije, a njihova publika ne može da vjeruje da na ovaj način ostaju bez mjesta na kojem su uživali u odličnim predstavama. Njihova objava je skupila veliki broj komentara i podjela po društvenim mrežama, a mnogi im savjetuju da nastave sa svojom borbom, mada, kako se saznaje, to bi bila uzaludna borba jer je konačna odluka već donesena:

“Draga publiko i svekolika javnosti, ovim putem vas informisemo da smo obaviješteni da, nažalost, neće doći do produžetka saradnje sa opštinom Čukarica. Samim tim, Teatar na Brdu prestaje sa radom u sali u kojoj je do sada bio.” – pisalo je između ostalog u njihovom saopštenju, na osnovu kojeg možemo zaključiti da su pokušali na sve načine zadržati ovaj projekat, međutim bezuspješno.