Tokom takmičenja Zvezde Granda mni takmičari suoče se sa raznim poteškoćama i neprijatnostima. O nekima progovore, a dosta njih se plaši komentara i osude javnosti pa ne žele nikada da o tome govore.

Upravo u takvoj situaciji našla se i takmičerka Ivana Bogićević, koja je doživjela nveliku neprijatnost neposredno prije izlaska na scenu pomenutog takmičenja. Sve ovo se desilo na samom početku takmičenja, kada publika još nije dobro zapamtila njeno ime i prezime.

”Ja sam počela da se bavim ovim poslom kada sam imala pentnaest godina. Počela sam nastupati u jednom kafiću kako bi barem na neki način javnost saznala za mene, ali nisam željela da se susrećem sa neprijatnim scenama. Dobro se sjećam te subote navečer kada sam imala nastup u kafani. Prije mene je bila jedna djevojka koja je također pjevala, ona se popela na stolicu i počela dizati suknju dok je pjevala. Publici je pokazivala noge.

Poslije nje sam imala nastup i ja, pa je jedna matora drtina prišla mi i stavila ruku oko struka. Mislila sam kako želi samo da naruči pjesmu, a onda je počeo da spušta ruku na zadnjicu. Udarila sam ga laktom u stomak, jer ja nisam neka obična pevaljka niti prostitutka da može tako da se ponaša prema meni.

Bila sam zgrožena kako neki ljudi sebi previše dozvoljavaju i ponašaju se tako prostački.. Ako sam došla da pjevam i da zabavljam goste, neću im sigurno dopustiti da me pipaju.”- istakla je pjevačica.