Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Poznati srpski pjevač nije nikako dobro: NA ŽALOST… (FOTO) – Alternativa

Nakon što je pandemija pokorila cijeli svijet, veliki broj ljudi izgubilo je svoju bitnu za život, a situacija nije ništa bolja ni na Balkanu. Čak je u pojedinim balkanskim zemljama smrtnost mnogo veća nego bilo gdje drugo u svijetu. I dosta poznatih ličnosti je izgubilo život.

Dosta umjetnika nas je zauvijek napustilo i iza sebe ostavili veliku prazninu koja sigurno neće nikada biti popunjena i niko neće moći da ih zamijeni. Ali, život je takav.

Naravno postoji i dosta onih koji su imali teže simptome ove bolesti, ali su ipak uspjeli da se izvuku i da se vrate normalnim životnim aktivnostima, a neki od njih su Bora Čorba, Čedomir Jovanović, te Tozovan. Njihovo stanje je bilo katastrofalno, ali sada su na sreću dobro.

Ubrzo se pojavila vijest i da je poznati pjevač iz Crne Gore Rambo Amaeus dobio ovaj virus, što je kasnije i on potvrdio na svom instagram profilu. Istakao je kako je dobio virus koji se širi sa zapada, ali da ga nie strah, jer zna da će izaći kao pobjednik i da mu je sada najviše žao njegovog kolege Đorđa Balaševića, koji nas je rano napustio.

Dodao je i kako su prije postoja i teže bolesti koje crnogorcima nisu mogli ništa, pa tako ni sad njih neće ništa pokolebati.