U bivšoj Jugoslaviji postala je jedna od najpopularnijih i najplaćenijih glumica, proslavila se u raznim filmovima i serijama, koje su joj omogućile da zarade dosta novca. Riječ je o Snežani Savić koja je rođena 1953. godine u Velikoj Palanci.

Tokom svog djetinjstva i odrastanja od porodice je dobijala mnogo pažnje i ljubavi. Svih ovih godina Snežana je mnogo držala do sebe i željela da ostane atraktivna , kao što je bila u mladosti.

Čak i u ono doba kada se sve žene nisu oblačile oskudnije i izazovnije , ona je to radila, jer joj nije bilo problem da obuče mini suknju i tako hoda po gradu. Da joj to nije problem ni dan danas, kada je već u ozbiljnim godinama, pokazuju fotografije koje su napravljene prije nekoliko dana, a na njima vidimoo Snežanu kako je u izazovnoj odjevnoj kombinaciji, hodala po centru Beograda.

Tako obučena gostovala je i u jednoj emisiji, koja je jako gledana. Dosta ljudi se javljalo i omentarisalo kako je Snežana sada pretjerala, jer se ne treba ovako oblačiti u ovim godinama, te da na ovaj način samo sramoti svoju porodicu.

Želimo da čujemo vaše mišljenje? Šta mislite da li je glumice pretjerala i ne treba više nositi mini suknje ili haljinice ili ipak ima pravo da nosi šta god hoće, bez obzira na godine!?

Svoje mišljenje pišite nam u komentare!