Porodica Živojinović jedna je od popularnijih porodica na ovim prostorima, i već godinama se drže na visokoj ljestvici poznatih. Gotovo svako od njih je popularan na svoj način i tako su pridobili veliki broj ljudi koji ih voli i poštuje.

Boba Živojinović je poznati teniser, dok je posljednjih dvadesetak godina postao generalni zastupnik za sva Mercedes vozila koja se isporučuju za Istočnu Evropu. O karijeri Lepe Brene nije potrebno mnogo toga ni govoriti, jer svi znamo koliko je napredovala i daleko stigla.

Godinama je ovaj bračni par ulagao mnogo novca u nekretnine, koje su kupovali po cijelom svijetu, a onda su započeli i biznis sa produkcijskom kućom, koja im je skoro dinijela brdo para, odnosno od njene prodaje su zaradili čak 15 miliona eura. Osim svega navedenog, oni su vlasnici i nekoliko restorana, koje su sada podijelili sinovima i u njihovom su vlasništvu.

Oni imaju dva sina Viktora i Stefani koji su rođeni na Floridi, i tamo posjeduju svoje nekretnine. Iako javnost nije upoznata s tim, njihovi sinovi imaju i srednja imena, Viktorovo je Ernest , dok je Stefanovo Emerald. U Americi je to sasvim normalna pojava, dok na našim prostorima i nije, pa oni to i ne spominju u javnosti kako ih drugi ne bi ismijavali.

Jeste li vi znali za njihova imena? Šta mislite o tome*