Djecu popularne pjevačice Dragane Mirković nemamo priliku da gledamo baš često, sjećamo ih se kada su bili mali, a sada su već odrasli i mnogo su se promijenili. Ova pjevačica je već nekoliko godina u braku sa biznismenom Tonijem Bijelićem, iz njihove ljubavi rodilo se dvoje predivne djece, ali nikada nisu voljela previše da se eksponiraju u javnosti.

Sin Marko i kćerka Manuela rođeni su u Austriji gdje i žive, te nikad nismo imali priliku da znamo previše o njihovom životu. Oni su još od malena izjavili da ne žele biti medijski eksponirani, pa Dragana nikada to nije ni forsirala niti je željela da objavljuje njihove slike po medijima.

Njena kćerka Manuela sada je odlučila da prati vrijeme i napravila je profil na društvenoj mreži Instagram. Na slikama možemo da vidimo kako mnogo podsjeća na svoju majku fizičkim izgledom, odnosno da je naslijedila njenu ljepotu.

I njihov sin Marko je izrastao u velikog šmekera , pa vjerujemo da su mnoge djevojke oduševljene njim i uzdišu. Kada biste ga vidjeli ne biste mogli da ga prepoznate, jer ne liči na dječaka koji je glumio u spotu jedne od Draganinih pjesama.

Nikada ništa loše nismo čuli o njima, niti se o tome pisalo po medijima. Vjerujemo da je Dragana jako ponosna na svoju djecu, jer ih je izvela na pravi put, iako moramo napomenuti da ni ono nije imala previše skandala u svojoj karijeri što bi se moglo negativno odraziti na njenu djecu.