Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Pred smrt medicinska sestra priznala zločin: Preko 5 000 beba zamijenila tokom rada, ali navodno morala je! – Alternativa

Svaki roditelj trudi se da izvede svoje dijete na pravi put, da ga nauči pravnim vrijednostima u životu, da poštuje druge, da ne laže , ne krade i postane vrijedna i poštena osoba. Međutim, to je težak posao, naročito u današnje vrijeme kada su ljudi postali tako korumpirani i nekada ih zaista nije briga kako se drugi osjećaju nego samo da je njima lijepo.

Došlo je vrijeme da se sve vrti oko novca, pojedinci u svemu gledaju kako da profitiraju, čak iako to ide na štetu drugoga. Sve to je dovelo do nastanka raznih grozota, neke od njih nisu nikada otkrivene, ili jesu ali poslije mnogo vremena. Nekada zaista pomslimo da je istina ono što se kaže ”čovjek je čovjeku najgori neprijatelj”.

Danas vam donosimo jednu zaista tužnu i tešku životnu priču, koja je potakla mnoge osobe da priznaju za svoje zločine i da shvatimo da nikom ne možemo da ostavimo svoju djecu, jer ne znamo kakve su sve osobe oko nas. Medicinska sestra je pred smrt odlučila da otkrije šta je radila punih četrdeset godina, ali navodno na to je bila prisiljena. Kako kaže tokom svog rada zamijenila je više od 5 000 beba.

To se uglavnom dešavalo na isti način, odnosno govorila je parovima kako su im djeca preminula i da su njihova tijela sahranjena, a ustvari bi tu djecu prodavala nekim drugim imućnim porodicama koje su joj mnogo plaćale. Mnoge bebe nisu rasle sa svojim porodicama.

Sve ovo je priznala na samrti, tražeći oprste od porodica, govoreći im kako je ovo morala da radi, jer nije imala novca da živi, a trebao joj je.