„Ponosno se bavim prostitucijom već 31 godinu i za to vreme usrećila sam preko 50.000 muškaraca. Međutim, nažalost, danas jedva da imam šta da jedem.“

Nikada nisam koristila zaštitu tokom seksa, tako da sam do sada rodila 10 dece. Nisam htela da abortim, jer je to greh. Svoju decu sam dala drugim bračnim parovima da bi oni mogli da nastave život, a usrećila sam one koji ne mogu da imaju decu, a vole. ”

Na ovaj način počinje priznanje elitnoj prostitutki Vidi Kokić (48), koja sada živi u rodnoj Loznici. Tako ona otkriva da je oko 50.000 muškaraca upoznalo različite vere, uzraste i nacije i u takav projekat uložilo milione evra, gde je sve potrošila, tako da danas nema šta da jede.

Otišla sam u Italija preko jednog prijatelja gdje sam navodno trebala biti bejbisiter, naravno to je bilo daleko od istine i odmah su me bacili na ulicu i natjerali da se bavim prostitucijom. Ovaj posao je veoma zeznut, jer jednom kad ga počnete raditi nema izlaza iz njega, a zarada je i više nego odlična. Za noć sam znala zaraditi po 15000 eura, a kada sam se vratila u Srbiju sve je to opalo, sada zarađujem 30 eura po klijentu i posla je dosta manje, a ušla sam i u gdine gdje je teže zadovoljiti klijente.