Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

PREMINUO JE posle duže i teške bolesti: Sam je stupio na scenu “Nikad nije kasno” i imao je samo jednu želju – Alternativa

Faruk Karić, bivši natjecatelj glazbenog natjecanja “Nikad nije kasno” iz Mostara, preminuo je u 68. godini nakon duge i teške bolesti.

Nesretnu vijest potvrdio je njegov bivši veteranski suborac, ali i pobjednik Romeo Nikolić, dugogodišnji Farukov prijatelj. Iza sebe je ostavio suprugu Sretenku i sina Sretena.

Pojavio se na sceni 2018., željan stvaranja uspomena. Često napominje da mu je glazba u krvi, jer mnogi članovi njegove obitelji uspješno sviraju i pjevaju. Mikrofon je prvi put upotrijebio 1974. godine, ali nikada nije profesionalno pjevao i za to može kriviti sebe i način na koji je živio u mladosti.

Od 1992. živio je i radio u Njemačkoj, a potom 20 godina u SAD-u. On je taksist, vodi market, radi i u jednoj firmi, a navedeni mediji prenose da se nakon umirovljenja vratio u rodni grad.

Imao je 62 godine kada je ušao u igru. Međutim, tada nije imao podršku obitelji.

  • Faruk večeras nije htio reći da je bolestan, kao njegova žena koja nije mogla doći. Sin mu je u SAD-u pa ne može sudjelovati u snimanju – rekao je Žika Jakšić svojedobno u prvom krugu.

Zatim je klupa napravila veliku gestu Calliope.

  • Večeras ću biti podrška Skoplju – rekla mu je uz osmijeh, a publika je pozdravila gromoglasnim pljeskom.