Nikada nam nije dosta zabave i bil bi lijepo kada bismo svaki dan mogli da izdvojimo svog vremena za to. Naročito u današnja teška vremena, svako traži neki način kako da se zabavi i zaboravi na probleme koji ga okružuju.

Tako je i Tanja Savić iskoristila priliku da uzme mikrofon i zapjeva sa Kristinom Todorović, odnosno kćerkom svoje koleginice Jane. Zapjevale su pjesmu ‘Pancir’, koja je prošle godine bila jedna od najpopularnijih pjesama.

Tanja je pjevala svoj dio u pjesmi, dok je Kristina pjevala ono što u originalnoj izvedbi pjeva Breskvica. Tokom pjevanja nisu skidala osmijeh sa lica, nego svima pokazale koliko uživaju i zabavljaju se. Korisnici društvene mreže TikTok bili su oduševljeni njihovom izvedbom i počeli masovno da dijele video snimak.

Janina kćerka sada ima četrnaest godina a zove se Džulijet. Mnogo uživa da provodi vrijeme sa Janom, što i ona sama pokazuje na svom profilu, da se šminkaju, smiju i pričaju. Jana nam je otkrila i jednu tajnu vezanu za svoju kćerku.

”Moj muž je imao prvu djevojku iz Grčke koja se zvala Kristina i želio je da se tako naša kćerka zove, a srednje ime joj je Džulijet jer je rođena u Americi i to će joj biti umjetničko ime. Niko ne zna za njega, ali ono stoji u njenim dokumentima.”- rekla je Jana.