Kako ste i sami mogli da zaključite danas ćemo da govorimo o jednoj od naših najpoznatijih pjevačica Nedi Ukraden, koja se na domaćoj javnoj sceni nalazi decenijama, i koja ima nevjerovatnu karijeru iza sebe. Iako je pjevačica toliko dugo dio javne scene, i o njoj se dosta pisalo, a posebno je naravno narod zanimao njen privatni život, ipak se sve nije znalo, ali je ona u svojoj autobiografskoj knjizi koju je nedavno objavila, iznijela neke detalje iz svog života koji do sada javnosti nisu bili poznati.

Iako ima 72 godine ona i dalje nastupa i aktivna je, a isto tako svi njeni nastupi uvijek budu ispoštovani od strane njene publike, koja dođe u velikom broju kako bi uživala u njenim velikim hitovima. Ono što je jasno jeste to da je ona oduvijek vodila računa kada je njen izgled u pitanju, pa je jedna od prvih koja je otvorila svoj bjuti salon, a isto tako ona nikada nije krila da je ona radila razne tretmane, pa je pored genetike i svega ostalog i to jedan od razloga zbog čega ona danas izgleda ovako.

Pjevačica je nedavno objavila jednu fotografiju na svom instagramu i sa istom ona je šokiralčla svoje fanove, koji su joj putem komentara poručili da je ona ovog puta zaista pretjerala i da ne liči na sebe. Radi se o jednoj fotogradiji na kojoj se jasno vidi da je ona uradila velike promjene na svom licu, a mnogo je bilo onih kojima se to nije dopalo, tako da su komentari koji su bili različiti dolazili sa svih strana.