Nakon što se desio skandal sa policijom jedan od naših najpopularnijih pjevača, Darko Lazić ponovo je dospio u žižu interesovanja, pa primjećujemo da često pravi prestupe u zakonu. Očigledno ništa ne može da smiri ovog pjevača, obzirom da je vratio se starom životu, kakav je vodio prije saobraćajne nesreće.

Na svom instagram profilu, često pokazuje pratiocima kako se opušta prije nastupa, odnosno da popije pokoju čašicu pića. Vrijeme je prolazilo, on je sve češće objaviljivao nove storije, nakon čega je objavio jedan koji je bio jako jeziv.

Radi se o tome da je na slici Darko bio sav u modricama, dok mu je slivala se i krv iz nosa. To nije djelovalo na njega niti spriječilo ga da nastavi sa pjevanjem na svom nastupu. Želio je očigledno svima da dokaže da može idalje da se veseli. Tek na samom kraju saznalo se šta se zaista desilo, pa ovo niko od njega nije očekivao.

Naime, on je htio da se našali sa svojim prijateljima i pratiocima, pa je uključio filter da bi izgledao kao pretučen i da mu krv ide iz nosa, pa na lice. U njegovom životu rijetko šta se može shvatiti ozbiljno, jer on voli tako s vremena na vrijeme da se našali, pa čak i na svoj račun.

Šta vi mislite o ovom pjevaču? Smatrate li da zna nekada pretjerati ili ga ipak podržavate?