Jedna od najuspješnijih mladih pjevačica na našim prostorima, svakako je Aleksandra Prijović koja je postala jak uspješna, a njena karijere je započela baš od nule. Publika je za nju saznala tokom takmičenja na Zvezdama Granda, gdje je već tada prikupila veliki broj ljudi koji je vole.

Oduševila je sve svojim glasom, pa su jedva čekali da je gledaju u novim epizodama i da vide šta je novo pripremila za žiri i publiku. Njena karijera počinje tako, ali velika odskočna daska svakako je bilo vjenčanje sa Filipom Živojinovićem, odnosno sa sinom Lepe Brene koja je mega zvijezda Balkana.

Cijeli njen život je krenuo u drugom smijeru, pa je ona pokušavala da uklni sve ono što se o njoj govorilo i pisalo u prošlosti, kako bi u novu porodicu ušla ”čista”. Na youtube kanalu je do tada postojalo nekoliko video snimaka , gdje se vidjelo kako Prijovićka pjeva u kafanama, a oko nje se nalazi nekoliko pijanih muškaraca. Ali, ona je uspjela to da ukloni, te da uništi i dolaze koji su pokazivali kao se prije oskudno odijevala.

Profesionalni novinari su uspjeli saznati kako Prijovićka nema završenu ni osnovnu školu, te je direktor škole u Beloj Crkvi priznao kako je ona samo došla po svoje dokumente, a da je uspjela vandredno da završi i dobije diplomu kako osnovne tako i srednje škole.

Entertainment, snimanje Grand emisije. Aleksandra Prijovic,

Pronašli su i njeno rodno mjesto i posjetili kuću u kojoj je odrastala, te fotografisali kako je izgledala njena soba. Pogledajte i sami: