Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Prijovića bila TEŠKA SIROTINJA: Biti ćete u čudu kad vidite u kakvim katastrofalnim uslovima je odrasla! (FOTO) – Alternativa

Čim spomenemo pjevačicu Aleksandru Prijović, koja je sada Živojinović, pomislimo na osobu koja se udala za svog supruga samo radi koristi, da bi se riješila bijede, ali i da bi živjela u bogatstvu i luskuzu. Možda je u svemu tome vremenom došlo i do razvoja ljubavi, pa ga je i zavoljela, ali mnogo ostaju pri ovom mišljenju.

Njena želja oduvijek je bila da bude poznata pjevačica, u čemu je sada i uspjela, te iza sebe ostavila mnogo pjesama koji su postali veliki hitovi. Često čujemo kako su joj sada pjesme bolje, jer joj pomaže i Lepa Brena, te plaća pjesme dosta skuplje, ali to niko od nas ne može znati provjereno, osim same Aleksandre.

Tokom takmičenja pokušavala je na razne načine da se istakne i privuče pažnju javnosti na sebe. Koliko god se borila i s kim god da je stupila u emotivnu vezu, ne bi joj bio ovakva odskočna daska, kao što je Filip Živojinović.

Dok nije postala poznata ličnost, Aleksandra je živjela normalno, odlazila bi u Bajšu gdje je njena porodica. Po riječima komšija, pjevačica je kao mala bila zaista poslušna , ali joj baka nije ni dozvoljavala da se drugačije ponaša. Svi su se iznenadili kada su vidjeli kako je izgledala njena soba iz mladih dana, a vjerujemo da ćete i vi sami.

Njena baka i dan danas čuva Aleksandrine igračke i soba je u istom stanju kao i prije. Ne dozvoljava da se u njoj išta dira, ali ni da se renovira.