Aleksandra Prijović zahvaljujući takmičenju ”Zvezde Granda” uspjela je da se izdigne i pokaže svoj talenat. Sada je na samom vrhu estradne scene i jedna od najpopularnijih i najplaćenijih pjevačica. Uspjela je u tome zahvaljujući svojim vokalnim sposobnostima, ali i dobro izboru pjesama.

Veliku popularnost stvorila je tokom takmičenja, ali ujedno postala i omilejna među publikom. Međutim, najviše joj je u izgradnji karijere pomogao brak sa Breninim sinom, Filipom Živojinovićem.

Oni su u ljubavnoj vezi bili jako kratko, da bi poslije toga se vjenčali. Prijovićka nikada prije nije mogla ni zamisliti da će biti snaha mega popularne Lepe Brene. Rijetko koja osoba je znala, kako je Aleksandra odrasla u siromašnoj porodici, u teškim uslovima i da nekada nisu imali šta da jedu.

Novinari su saznali kako pjevačica nije išla ni u Osnovnu školu, nego da je samo otišla u Belu Crkvu i podigla dokumente i diplome, kako je navodno završila, ali da je sve to privatno i vandredno položila. Čak su tada posjetili njenog oca Nedeljka, djeda i baku, te vidjeli u kakvoj sobi je boravila Prijovićka.

Njena soba je sasvim skromno izgledala, a sada iako je postala popularna i ima mnogo novca idalje ne ulaže u porodičnu kuću i nije im pomogla da je renoviraju.