Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

PRIPREMITE SE, BIĆE KAO U SIBIRU! TRI LEDENA MESECA NAS ČEKAJU – Meteorolog objavio prognozu za celu zimu, HAOS! – Alternativa

Prema njegovoj najavi, kraj decembra bi mogao biti najhladniji period, ali veći najhladniji mjesec vjerojatno će biti januar.

Marko Čubril rekao je da našu regiju u Europi očekuje sadržajan decembar. Bit će čestih oborina i promjena otapanja i zahlađenja.

“Hladni događaji će sve češće donositi snijeg u niskim područjima kako mjesec bude odmicao, a količina hladnog zraka sa sjevera se povećava. Na temelju ove prognoze, bit će značajan višak oborina ovaj mjesec. Na kraju mjeseca može doći do jačih hladnoća. U ovom slučaju januar bi mogao biti hladan i snježan.”

Čubrilo je dodao da bi i u februaru moglo biti obilnih oborina, a vjerojatno je i prodor vrlo hladnog zraka koji će opet iz Rusije izravno ići u srednju Europu, a zatim u našu zemlju u obliku udara vjetra.

“To bi moglo dovesti do relativno hladnog februara s dosta oborina, no moguća su topla ili kratka razdoblja relativno toplog vremena”