Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

PRIVEDEN DARKO LAZIĆ: Divljao po autoputu, pozitivan na kokain, a evo koja još 2 prekršaja je napravio.. – Alternativa

Darko Lazić je prije nekoliko dana priveden u policijsku upravu kako bi sudije odredile kaznu za sve prekršaje koje je napravio. Naime on je vozio automobil marke ”golf” , te na mjestu gdje je dozvoljeno voziti 89 kilomenatar na sat, on je vozio 117.

Kako su pisali srpski mediji, pjevaču je policija oduzela sve lične stvari, morao je predati kaiš, ako i pertel iz patika. Navodno se ovo uvijek radi kako bi se spriječilo da zatvorenik naškodi sebi, odnosno uradi suicid.

”Od kako je priveden, Darko se nije smirio, nego se agresivno i bahato ponaša. Raspravlja se sa čuvarima, galami i objašnjava kako on nije ništa kriv i nije napravio nikakav prekršaj, te da zahtjeva da ga se odmah pusti da ide kući. Nije stao, nego ide gore- dolje po ćeliji i ne može u miru da zastane. Urla iz petnih žila, psuje, a nekoliko puta je i zaplakao kao malo dijete, jer ne može povjerovati šta mu se sve dešava. Kasnije je malo smirio se i zaspao. ”- rekao je jedan naš izvor.

Lazić je priveden u Novom Beogradu oko četiri sata poslije ponoći, kada ga je zaustavio policijski presretač, obzirom da je napravio nekoliko prekršaja. Urađen je i alkotest gdje je utvrđeno 0,91 prmil alkohola u krvi, a navodno je pozitivan i na kokain.

Policija je ubrzo saznala i kako je pjevaču još 2013. godine izrečena zabrana upravljanjem vozilom, što on nije poštovao.