Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Priveden Darko Lazić: pozitivan na kokain, divljao autom 117 gdje je dozvoljeno 80! Evo koja je još 2 prekršaja napravio.. – Alternativa

Ova vijest je odjeknula po cijelom regionu, a radi se da je Darko Lazić priveden nakon što je napravio nekoliko prekršaja. U toku dana će biti priveden pred sudije, kako bi sam priznao šta i kako se desilo. Prvi prekršaj koji je napravio jeste da je vozio 117 na sat, iako je bilo dozvoljeno 80 kilometara na sat.

Kako pišu srpski mediji, pjevaču je odmah policija oduzela lične stvari. Osim toga morao je da skine i kaiš, te da iz patika izvadi pertle, jer je poznato da osobe u ovakvim situacijama su sposobne na sve, pa čak i na suicid. Policija je željela na vrijeme da spriječi bilo kakav incident.

Darko Lazić nije nimalo lako podnio zatvor, nego je želio na agresivan i bezobrazan način da spriječi odlazak iza rešetaka, što je policiju dodatno razljutilo.

”Od momenta kako ga je policija privela, Darko se ponaša jako bahato i nekada ga možemo da vidimo agresivnog. U ćeliji je sam, ali ga možemo čuti kako udara od rešetke, viče , galami i želi da ide kući, jer po njegovim riječima on nije ništa uradio i nije kriv. Ne može da stoji na jednom mjestu, nego se samo šeće po ćeliji. Ne može da vjeruje šta mu se desilo i da je napravio sebi ovolike probleme samo zbog brze vožnje. Čak je nekoliko puta i zaplakao na sav glas.”- rekao je jedan izvor.

Njega je zaustavio policijski presretač, a utvrđeno je i da pjevač ima 0,91 promila alkohola u krvi, te da je test na kokain pozitivan. Najgore od svega jeste što je pjevaču 2013. godine oduzeta vozačka, a on bez iste ponovo sjeda za volan.