Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

PROCURIO SEVERININ NOVI KUĆNI VIDEO: Mislila da niko ne gleda, a evo šta je uradila kad je vidjela kameru!? (VIDEO) – Alternativa

Poznata hrvatska pjevačica Severina Vučković još prije desetak godina bila je jedna od popularnijih pjevača na našim prostorima, te je tada imala cijeli svijet pod svojim nogama. U tom periodu njen privatni život bio je na velikoj meti, počele su se dešavati raznrazne stvari, koje su vukle sve više skandala za sobom.

Tako se desilo da su ljudi počeli da komentarišu Severinu i njeno ponašanje, dok je rijetko koja osoba govorila o njenim pjemama. Ubrzo je to dovelo i do razvoda braka od supruga Milana Popovića sa kojim ima i sina Aleksandra.

Velika medijska hajka digla se oko starateljstva za njenog sina, gdje su se stalno pojavljivali razni natpisi, kako se ona ne brine o svom sinu. Koliko je to bilo intenzivno govri i činjenica da je zbog toga zagrebački sud donio odluku da joj oduzmu sina i predaju suprugu Milanu. Ovaj postupak je Severinu uništio, te zbog toga nije bila ni u mogućnosti često da viđa sina.

2015. godine stupa u vezu sa četrnaest godina mlađim muškarcem, tačnije sinom Dragana Kojića Kebe, Igorom Kojićem, za kojeg ubrzo se i udaje. Nažalost ni taj brak nije dugo trajao, a skoro su počele da se pišu razne stvari, među njima i da je došlo do razlaza ovog para. Tokom pandemije Severina nije rovodila mnogo vremena sa Igorom i njegovom porodicom, nego je išla u Hrvatsku, što je dovodilo do svakodnevnih trzavica i svađa među supružnicima, a nakon toga i do razvoda.

Najavila je veliku ljetnu turnuje i da se ponovo posvećuje karijeri. Željela je nasmijati svoje fanove pa je na svom profilu postavila fotografiju na kojoj se nalazi u visokim potpeticama i pregačom oko struka.