Tridesetšestogodišnja Bridget Siperatrenirala je i radila u katoličkoj srednjoj školi Camden koja se nalazi u Cherry Hillu. On je sada optužena za ugrožavanje života i dobrobiti djeteta, kao i za seksualno zlostavljanje.

Privedena je u popravni zavod smješten u okrugu Camden, gdje će biti izvedena i po prvi put pred sud, kako bi se odredila kazna za njeno nedjelo. Kako se navodi iz tužilaštva, ona je bila inicijator da ima intimnu vezu sa učenikom od samo 17. godina.

Tokom perioda od osamnaest mjeseci, ona je zahtjevala od učenika da imaju odnose više od 60 puta. Ovo je otkrio i sam učenik, koji je bio žrtva svoje profesorice, a kada više nije mogao da podnese sav taj pritisak , morao je nekom otkriti šta se dešava. Učenik je priznao kako su nekada imali odnose i u automobilu , hotelskom parkiralištu, Siperinom domu, kao i u domu njene majke, te u mnogobrojnim hotelima.

Oglasila se i škola Cherrx Hill, koja je priznala da je profesorica radila kod njih, ali nakon što su saznali za ovu situaciju, odmah su prekinuli svaku saradnju. Sipera je jedno vrijeme radila i kao trener u ženskom klubu, a kasnije su je proglasili i trenerom godine. I u školi su joj ostali učenici dali nadimak ”najcool profesorica”.

Njen advokat je otkrio kako je nakon saslušanja, došlo do puštanja Sipere iz zatvora, ali ona se neće vratiti u porodični do gdje je živjela sa suprugom i dvije maloljetne kćerkice, nego će ići živjeti sa svojom majkom.

Pogledajte naredni video: